MODALITATI DE PLATA

Ordin de plata
Plata prin ordin de plata se face pe baza facturii proforme emise de EXPRESS POST SERVICES LLC JACKSON SUCURSALA BUCURESTI, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii aferente proformei emise, in contul de mai jos.Denumire firma:EXPRESS POST SERVICES LLC JACKSON SUCURSALA BUCURESTICont lei: RO19BREL0002001928330100, deschis la LIBRA BANK

Ramburs
Plata ramburs se face in lei, integral, la livrarea produsului sau la ridicarea acestuia din magazinele Expert PC. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care iti livreaza produsele.

Plata online
Acceptam urmatoarele carduri bancare: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Foloseste plata prin card bancar si comanda ta va fi procesata imediat. In plus, nu ai niciun comision suplimentar pentru tranzactii.Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Expert PC foloseste MobilPay. Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii tale din ziua respectiva.Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi numarul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si codul CVC (cele trei cifre de pe spatele cardului). Toate datele preluate pe acest website sunt preluate pe servere securizate si sunt gestionate conform Legii nr. 677 din 2001. Nicio alta companie sau persoana nu va avea acces la aceste date. Pentru mai multe detalii, acceseaza sectiunea “Confidentialitate”.