TRANSPORT & RETURNARE
Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 500 lei + TVA.Dupa expedierea produselor vei primii pe email urmatoarele informatii:- numarul de identificare al coletului (AWB)- numele curierului cu care a fost trimis (produsele se transporta doar prin SameDay)Poti accesa astfel in orice moment website-ul firmei de curierat pentru a urmari comanda in timp real.

Expediere in aceeasi zi

Comanda receptionata pana la ora 12:00 se expediaza in urmatoarea zi. Comenzile primite dupa aceasta ora vor fi procesate in ziua urmatoare.

In localitatile din Romania unde exista sedii SameDay, coletul ajunge in 24-48 de ore din momentul expedierii.

In cazul platilor prin virament bancar, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul Expert PC a platii contravalorii facturii proforme.

Pentru produsele care se intorc in service in perioada de garantie datorita unor probleme legate de transport, costul returnarii este suportat de catre Expert PC.

Expedierea produselor comandate si care nu se afla pe stoc la momentul procesarii comenzii

Sistemul de comanda in acest caz implica urmatorii pasi: trimiterea comenzii, acceptarea termenilor si conditiilor, plata avansului de 30% sau a sumei integrale dupa caz, efectuarea comenzii la furnizori pentru produsul / produsele si componentele comandate. Dupa receptia componentelor, toate componentele sunt testate, produsul / produsele sunt asamblate, produsele se retesteaza ca ansambul in final, dupa caz se instaleaza sistemul de operare. Livrarea produselor poate dura intre minim 14 zile si maxim 3 luni de la momentul efectuarii platii.

Cauta dupa AWB
Cauta dupa factura.
Introducand numarul AWB care ti-a fost comunicat prin email de Expert PC, poti sa verifici daca coletul tau a fost sau nu expediat.Expert PC a negociat pentru tine costurile legate de transport si iti ofera oportunitati de gratuitate.

Returnare:
Companiile, persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale, in considerarea avantajelor dobandite in calitate de clienti Expert PC (produse achizitionate in sistem discount, transport gratuit, discounturi mari de 35%-60% fata de un produs nou, livrare rapida cu prioritate, super garantie), este posibila doar inlocuirea produselor care nu corespund cerintelor si care au fost returnate catre Expert PC, insa nu este posibila si returnarea de catre Expert PC a sumelor de bani platite de catre acestia. Termenul de returnare este de 15 de zile si decurge de la data facturii fiscale.

Returnarea produsului se va efectua pe cheltuiala clientului.

Marfa returnata trebuie sa fie completa, neafectata fizic sau cosmetic, insotita de factura originala.

O exceptie de la aceasta regula o reprezinta produsele care sunt returnate din cauze legate de transport. Pentru acestea Expert PC ofera transport GRATUIT si inlocuirea produsului doar daca s-a completat un proces verbal cu agentul de la curier in momentul preluarii coletului sau daca s-a specificat pe awb la observatii faptul ca amabalajul este deteriorat.

Privind dreptul de unilateral al consumatorului * valabil pentru persoanele fizice. Art 4 al.C din OG 34/2014: „Consumatorul persoana fizica are dreptul sa notifice prin ce metoda doreste comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.